Domeinnaam en hosting

Je wilt erop kunnen vertrouwen dat je website of webshop altijd online is, wat er ook gebeurt. En mocht er toch een storing zijn, dan wil je dat het opgelost wordt. Daarom nemen wij de registratie van je webdomein en de hosting je graag uit handen.

Domeinnaam

Je domeinnaam is niets meer dan het adres dat je op internet nodig hebt. Vaak is dit je bedrijfsnaam met .nl of .com erachter. Als je eens wat anders wilt dan kan dat ook. Sinds kort zijn er een hoop nieuwe domeinnamen zoals .shop of .blog vrijgegeven. Aan jou de keuze!

Hosting

Je hosting is het stukje ruimte dat je huurt op internet. Net als je fysieke pand of winkelruimte, huur je ook op het internet een stukje ruimte. Hierin zijn verschillende pakketten verkrijgbaar, zodat jouw website optimaal draait online. We geven je graag advies over de beste optie.

We werken samen met verschillende betrouwbare en solide partners. Het voordeel voor jou is dat je alleen zakendoet met ons en verder nergens achteraan hoeft. Geen ingewikkelde verschillende contracten en voorwaarden, maar een websitebouwer en –host ineen. Hiervoor rekenen we geen extra kosten, je betaalt dezelfde prijs als wanneer je het zelf zou regelen. Minder gedoe, meer service, voor hetzelfde geld.

 

Jouw website bij ons onderbrengen?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Jouw website bij ons onderbrengen?