MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is iets waar we ons graag mee bezighouden. Niet omdat het moet, of omdat iedereen het doet, maar omdat we dat ontzettend belangrijk vinden.

We investeren in duurzaamheid en in de toekomst, maar we vinden het ook belangrijk om in het nu te denken. En dan geen ver-van-ons-bedshow, maar lokale initiatieven en clubs. Dat is wat wij belangrijk vinden. Wij sponsoren onder andere de volgende clubs en verenigingen:

En dan is er nog een club, die we een extra warm hart toedragen. De Stichting Mensen voor Mensen. Deze stichting maakt zich sterk voor mensen die buiten hun schuld om in moeilijke situaties terecht zijn gekomen. De stichting werd in 2012 opgericht door Twentse ondernemers die zich sterk maakten voor stille armoede in de samenleving. Jaarlijks organiseert de stichting een haringgala waaraan een veiling is verbonden. De opbrengst van deze veiling wordt gedoneerd aan goede doelen. Wij maken jaarlijks de uitnodigingen en andere promotiematerialen voor het gala en ontwikkelden de nieuwe website.