Google Adwords (SEA)

Wil je meer verkopen via je webshop? Of wil je meer aanvragen genereren via je website? Online Adverteren met Google AdWords is dé manier. Onze experts op het gebied van Search Engine Advertising (SEA) vertellen je er graag meer over. Je kunt het complete Google AdWords traject aan ons uitbesteden, maar bijvoorbeeld ook alleen de strategie.

Wat is SEA

SEA staat voor Search Engine Advertising. Je adverteert dus online, bij zoekmachines. Veruit de meest bekende en voorkomende vorm is Google Adwords. Als je hier adverteert, kom je goed zichtbaar in beeld als men zoekt op termen die je hebt opgegeven. Natuurlijk is het afhankelijk van een aantal zaken. Denk daarbij aan het budget en concurrentie. Als je zelf een webshop begint in kleding en je wilt SEA toepassen, wordt het moeilijk om goed te scoren. Want er is veel concurrentie, waaronder hele grote bedrijven. En zij hebben natuurlijk ook nog eens een veel groter budget.

De basis van online adverteren

Voor een optimale campagne doorlopen wij samen met jou een aantal stappen. We moeten namelijk eerst meer info hebben voordat je efficiëntie mag verwachten van online adverteren. Welke doelstellingen en verwachtingen heb je? Wat is je budget? Hoelang wil je de campagne laten lopen? Welke strategie volgen we? Welke zoekwoorden gebruiken we en welke juist niet? Het bepalen van een goede strategische basis is een must voor Google AdWords, maar ook voor Facebookmarketing.

Begeleiding bij Google AdWords

Je wilt natuurlijk dat je bezoekers op je website komen en tot actie overgaan. De verwachtingen van de bezoekers moeten overeenkomen met dat wat in de campagne staat vermeld. Anders kost het alleen maar geld en levert het niets op. Als je advertentiecampagne online staat, is het belangrijk om de campagne goed te monitoren en bij te sturen. Zo behalen we het optimale rendement. Onze Google AdWords gecertificeerde medewerkers kunnen je hierin adviseren en begeleiden. Of het gehele traject voor je verzorgen. Zeg jij het maar!

 

Meer weten over AdWords uitbesteden?

Vul het onderstaande formulier in en wij helpen je verder.

SEA uitbesteden?