Facebook marketing

Een bedrijfspagina op Facebook is eenvoudig te maken, maar hoe benader je daar (potentiële) klanten mee? Je plaatst af en toe iets op je tijdslijn, maar echt rendement levert het niet op. Door vol in te zetten op professionele Facebookmarketing genereer je veel omzet met weinig moeite. Haal ook meer uit je bedrijfspagina!

Leer je doelgroep kennen

Facebook is voor elke marketeer een goudmijn. Mits je het op de juiste manier gebruikt natuurlijk. Met onze professionele software leer je je doelgroep beter kennen door de waardevolle informatie die je verkrijgt uit campagnes. Deze campagnes geven je bijvoorbeeld inzicht in de interesses en behoeften van je doelgroep. Op deze informatie kun je vervolgens inspelen met andere (online en offline) marketingacties.

We bedenken acties en  plannen campagnes voor je in die zorgen voor klantbinding. Voor een vast bedrag per maand zorgen wij ervoor dat jouw bedrijfspagina een echt marketinginstrument wordt.

Bouw je database op

Als het goed gaat op Facebook, liken mensen je pagina of je bericht en misschien delen ze je bericht zelfs wel met anderen. Maar wie zijn deze mensen? Met onze tools verzamelen we data om dat voor jou in kaart te brengen. Denk hierbij aan het e-mailadres, de woonplaats, de geboortedatum en nog veel meer waardevolle data. We zetten alles voor je op een rijtje in een Excelbestand. Met deze gegevens kun jij je aanbod nog beter aan laten sluiten bij de behoefte van je klant. Bovendien: hoe specifieker de data, hoe gerichter je jouw doelgroep kunt benaderen via Facebookmarketing of via andere marketingkanalen.

Van elke campagne sturen we je overzichtelijke statistieken en een data-analyse. Zo kun je ook zelf het effect meten en indien gewenst meedenken over de volgende campagne(s)

Wanneer is jouw doelgroep online?

Met een social media- of contentkalender plannen wij berichten voor je in op het juiste moment. Elk bericht krijgt een specifieke plaatsingsdatum en –tijd. Zo plannen we weken, maanden of zelfs een heel jaar voor je in. Dankzij onze data zie je precies wanneer je fans online zijn en bepaal je aan de hand daarvan het beste tijdstip voor jouw berichten.

Nieuwsbriefmodule

Met een up-to-date database en nieuwsbriefmodule creëren we in een handomdraai een professionele nieuwsbrief op basis van je Facebookmarketing. We maken het je zo gemakkelijk mogelijk. Door regelmatig een nieuwsbrief te versturen, bouw je niet alleen een band op met je klanten, maar je houdt de klanten ook op de hoogte van nieuwe acties, producten en/of diensten. Daarnaast vergroot je ook nog eens de naamsbekendheid van je merk.

Op welke manieren kunnen wij je bedrijf via Facebook promoten?

  • Loterij
  • Foto- en videowedstrijd
  • Prijsvraag
  • Kortingscoupon
  • Kras- en winactie
  • Check- en winactie
  • Stem- en winactie
  • Groupdeal
  • Enquête
  • Inschrijfformulier

Meer weten over Facebookmarketing?

Vul het onderstaande formulier in en wij helpen je verder.

Meer weten over Facebookmarketing?