Logo

Een logo ontwerpen doen we niet zomaar. De hele uitstraling van je bedrijf valt of staat met je logo. Wat straalt je logo uit en waar staat het voor? Zorgt het voor herkenbaarheid? Zomaar wat vragen die belangrijk zijn als je er voor kiest om een nieuw logo te laten maken. Of het nu een groot of klein, simpel of juist een logo met een diepere betekenis is, bij ons kan het allemaal. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je al een logo hebt, maar graag een kleine facelift wilt toepassen om het net wat meer van deze tijd te maken. Ook daarmee helpen we je.

Kennismaken

Persoonlijk contact is één van onze kernwaarden. We vinden het belangrijk om kennis te maken. We willen weten wie je bent, wat je doet en vooral waarom je iets doet. Want waarom je iets doet, dat straal je uit naar de buitenwereld. We luisteren graag naar je, denken met je mee. Ook geven we onze (soms ongezouten) mening graag!

Logo ontwerpen

Na de kennismaking gaan we aan de slag. We starten met een brainstorm en beginnen met schetsen. Uit deze schetsen kiezen we het ontwerp dat het beste past bij jouw bedrijf. Dit ontwerp werken we verder uit. Bij dit ontwerp geven we je een toelichting op de gebruikte kleuren, de typografie en de gedachte achter het ontwerp.

 

Meer weten over logo’s?

Vul onderstaand formulier vrijblijvend in en wij helpen je graag verder.

Meer weten over logo's?