Drukwerk

Je hebt het in allerlei soorten en maten, van flyer tot folder: drukwerk. Ondanks de opkomst van online media is drukwerk nog steeds een belangrijk communicatiemiddel en niet weg te denken uit je marketingactiviteiten.

Door jarenlange ervaring hebben we de nodige kennis in huis op het gebied van drukwerk. We werken samen met de beste drukkers uit de regio en vragen altijd meerdere offertes op, zodat we jou altijd de beste prijs-kwaliteitsverhouding kunnen bieden.

Service en kwaliteit

We kunnen niet ontkennen dat je online goedkopere drukkers kunt vinden. Maar dat is niet waar het bij ons om draait. Wij willen je ontzorgen. Van begin tot eind regelen we het voor je, jij hoeft alleen maar te bellen. We geven je advies over de beste papiersoorten, druktechnieken, verschillende kleurgebruiken en de afwerking. Maar dat is niet alles, we denken ook met je mee over hoe je drukwerk het beste in kan zetten en in welk gebied. Denk hierbij aan huis-aan-huisbladen, krantenadvertenties of bijvoorbeeld sandwichborden langs de weg. Als je kiest voor OH dan kies je voor service en kwaliteit. Natuurlijk tegen de beste prijs.

Hulp nodig bij je drukwerk?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 
Hulp nodig bij je drukwerk?